Михайлович: Футболистите ми бяха обляни в сълзи


Н. Гавазов

Михайлович: Футболистите ми бяха обляни в сълзи

Старши треньорът на Фиорентина Саниша Михайлович призна, че някои от играчите му са плакали след загубата от Сампдория в мач от 7 кръг на Серия А. Както е известно, „виолетовите" водеха в резултата почти цял мач след като Маркиони вкара гол в 6-та минута, но за по-малко от минута в края на мача домакините вкараха два гола, с което взеха трите точки.

„Аз имам силен отбор. Може би загубихме част от доверието, но всички знаят как се играе футбол. И днес играхме добре, въпреки, че статистиката е срещу нас. Не мога да се оплача от момчетата си, тъй като излязохме с един истински полузащитник само. Ще продължим да работим и ще видите, че ситуацията ще се промени в наша полза", заяви на пресконференция Михайлович.

„След мача имаше мои футболисти, които бяха облени в сълзи, но аз ги разбирам. Дълго ще мислим за този мач. Наясно сме, че сме последни в групата, а това не е нашето място. Ще направим всичко възможно да се измъкнем от кашата и съм убеден, че колелото ще се завърти. Ако получиш два гола за 30 секунди, наистина боли. Но аз съм спокоен и съвестта ми е чиста", завършва Саниша.

 

  Сподели
179