Уанда Нара: Това, което правя във футбола е революционно


Н. Гавазов

Уанда Нара: Това, което правя във футбола е революционно

Уанда Нара, която е съпруга и агент на нападателя на Интер  Мауро Икарди, отбеляза, че няма никаква криза в отношенията си с футболиста.

"Истината е, че Мауро има още две години по договора с Интер и ние сме много щастливи тук. Търсим начини да вървим напред и, разбира се, всичко ще бъде решено по най-добрия начин за Интер и Мауро.

Винаги съм казвала, че е лесно да си представител на Мауро, защото той е много важен играч в Европа. Това, което правя във футбола е революционно. Разбира се, много футболисти имат свои роднини като агенти, но ролята на съпругата е повече свързана с пребиваването у дома с децата и мълчанието. Затова съм революционер. Много от моите приятели са съпруги на футболистите и те ми се присмиват. Странно, но някои от тях ме молят да представлявам техните съпрузи, защото те са виждали как действам и защитавам интереси.

Няма никаква криза в отношенията ми с Мауро. Публикуваните истории са фантазия и нямат нищо общо с реалността. Наистина сме щастливи заедно. Всъщност е много трудно да бъдеш жена в света на мъжете, но в моята среда има хора, които ме уважават. Някои искат да ме извадят от коловозите, но те са далеч от желания резултат.

Мауро ми дава кураж. Той е първи, който вярва в мен. Сега съм влиятелен човек, предприемач. Моята любов към Мауро е за цял живот. Винаги сама съм си печелила, аз съм независима. Обичам Мауро и от него нищо не ми е нужно", заяви Нара.

  Сподели
553