Райола: Мирабели използва Донарума във войната срещу мен


Н. Гавазов

Райола: Мирабели използва Донарума във войната срещу мен

Агент Мино Райола, представляващ интересите на вратаря на Милан Джанлуиджи Донарума коментира неблагоприятната ситуация около играча, обвинявайки спортния директор Масимилиано Мирабели за слуичаващото се. Напомняме, че по-рано в пресата се появи информация, че агентът на играча е поискал разтрогване на договора, тъй като същият е подписан след психологически натиск. Тази информация достигна до феновете на "росонерите", които в мача с Хелас Верона издигнаха банери по адрес на Донарума.

"Мирабели има лични проблеми с мен и той използва Донарума, за да ме нарани. Не възнамерявам да правя циркове чрез медиите, както и не искам да въвличам Джанлуиджи в това. Ще отговоря на Мирабели по съответния начин в правилното време. Донарума не е свързан с тази история, той не е направил нищо лошо, така че е неправилно да бъде използван във войната срещу мен.

За всички е ясно, че сегашните проблеми на Милан не са в Донарума. Впрочем, странно е, че нито Мирабели, нито клубът направиха някакъв коментар по повод на банера на феновете на Милан. И оставете в покой неговия брат Антинио. Никога не сме го натрапвали на клуба. Подписването на контракт с него е по решение на Мирабели.

Искам да напомня, че през миналото лято Донарума получи предложения от икономическа и професионална гледна точка, които нито един играч не би отклонил. Но Джанлуиджи и семейството му от цялото си сърце направиха своя избор в полза на Милан. И аз уважавам този избор.

Цялата тази ситуация е полезна за Мирабели, тъй като тя отвлича от реалния проблем на Милан, който е технически проект на самия Мирабели. Нямам нищо против този клуб, напротив, желая му успех. Искам да напомня, че в първия отбор на Милан има четирима мои клиенти, за това в моите интереси е те да добиват важни резултати с отбора", заяви Райола.

 

  Сподели
112