Йоветич готов да продължи с Фиорентина


.

Йоветич готов да продължи с Фиорентина

Младата звезда на Фиорентина Стеван Йоветич заяви, че клубът може да разчита на него и за в бъдеще, съобщава новината Il Corriere dello Sport . Черногорецът допълни още, че би подписал нов договор с "виолетовите", ако такъв му бъде предложен.

Йоветич, прави поредния си силен сезон с екипа на "скуадра виола", но бе вкаран в интрига от италианските медии, след като стана ясно, че Флоренция иска да вземе под наем Антонио Касано от Сампдория, но сделката не се състоя. Медиите веднага съобщиха, че за Йоветич няма да има място в титулярния състав и това го било накарало да напусне тима.

"Всички казваха, че съм бил ядосан, но аз не съм правил никакви изявления. Разбира се, Касано е много добър играч, но аз никога не съм казвал, че може да напусна отбора. Готов съм да подпиша нов договор. Щастлив съм тук. Това е страхотен град, а ние имаме фенове, които могат лесно да те накарат да се влюбиш."

„Ако ръководстото иска да продължи моя контракт, аз ще съм доволен да сторя това, а такова предложение ще бъде от голямо значение за мен. Ако все пак Фиорентина вземе подобно решение, то това означава, че са доволни от моята работа и моята отдаденост към отбора", заяви черногорският национал.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
238