Барселона ще пречупи коравия Депортиво


.

Барселона ще пречупи коравия Депортиво

Депортиво Ла Коруня приема Барселона на “Риасор” в дербито на поредния кръг от испанската Примера дивисион. И двата тима с много добра форма, което гарантира, че предстои напрегнат двубой за трите точки.

Депортиво за момента заема 5-ата позиция в таблицата като има само точка по-малко от третия Севиля и еднакъв актив с 4-тия Валенсия. Галисийците показват много добра игра в защита като имат 7 мача без допуснат гол в Примера и 2 в Купата на Краля. Срещу Барса на “Риасор” те са непобедени вече 4 мача. Рики пропуска мача за Супердепор заради мускулно разтежение. Бодипо се завръща в състава.

Барселона е лидер в класирането след победата си над Реал миналата седмица. В сряда каталунците изиграха изтеглен мач с Ксерес, тъй като по-късно този месец трябва да участват в Световната клубна купа. Те записаха нов успех с 2:0 и сега водят с 5 точки пред големия си съперник от Мадрид макар да имат мач повече. Последният успех на Барса на “Риасор” е от 2005 с 1:0. От тогава тимът има 3 равни и загуба. Пеп Гуардиола няма проблеми със състава, след като от седмица най-добрият му играч през сезона Златан Ибрахимович и новият носител на Златната топка Лео Меси се чувстват добре.

На “Риасор” предстои много интригуващ мач, който вероятно ще се реши от 1 гол, поради силните игри в защита на двата тима. Миг на гениалност от Златан, Меси или Иниеста ще реши нещата в полза на каталунците.

Последни 5 мача:

Депортиво Ла Коруня

29 ноември Расинг Сантандер 0-1 Депортиво Ла Коруня (Ла Лига)
21 ноември Депортиво Ла Коруня 2-1 Атлетико Мадрид (Ла Лига)
10 ноември Депортиво Ла Коруня 0-0 Реал Мурсия (Копа дел Рей)
7 ноември Хетафе 0-2 Депортиво Ла Коруня (Ла Лига)
1 ноември Депортиво Ла Коруня 1-1 Спортинг Хихон (Ла Лига)

Барселона

2 декември Ксерес 0-2 Барселона (Ла Лига)
29 ноември Барселона 1-0 Реал Мадрид (Ла Лига)
24 ноември Барселона 2-0 Интер (Шампионска лига)
21 ноември Атлетик Билбао 1-1 Барселона (Ла Лига)
10 ноември Барселона 5-0 Културал (Копа дел Рей)

Коефициенти на bet365:
Депортиво – 5,50
Равен – 3,80
Барселона – 1,61

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
236