С масирани атаки Реал ще вкара 4 на Алкоркон


.

С масирани атаки Реал ще вкара 4 на Алкоркон

Преди две седмици тимът на реал Мадрид бе унизен при гостуването си на Алкоркон. Тъмът от Терсера, който е с полуаматьорски статут заби 4 безответни гола на столичани и постави въпроса за класирането им за 1/8-финалите на турнира за Купата на Краля под въпрос.

От тази среща насам се говори за това, как Реал ще се хвърли в атаки от първите минути на “Сантяго Бенрбеу” и ще успее да навакса пасива. Това не е невъзможно, но страхът от нов резил ще сковава краката на “белите”. Гостите ще бъдат освободени психически, знаейки, че ен могат да загубят нищо.

От срещата преди две седмици Реал изигра 3 мача. Първо бе победен Хетафе с 2:0, след което се стигна до хикс с Милан (1:1) и победа в столичното дерби с Атлетико – 3:2. Защитата пред Касияс показа колеблива игра и може да пострада при някоя от контраатаките, които тимът на Алкоркон ще организира.

В Алкоркон едва ли са вярвали, че някога ще играят пред препълнените трибуни на “Сантяго Бернабеу”. Но интересът към срещата е огромен и явно е ударил най-великият час на тези футболисти. В мислите си за предстоящия мач те на два пъти изпуснаха победата в Сегунда Б, като завършиха наравно 1:1 с тимовете на Конкенсе и Касереньо. Така тимът е 6-ти в класирането с 19 точки от 12 мача.

Наставникът на Реал Мануел Пелегрини не включи в състава за мача Гути, Бензема, Алонсо, Касияс, Метцелдер и Дренте. С първият чилиецът е в лоши отношения, а на другите се дава почивка. Кристиано Роналдо все още е контузен.

Някой от играчите на Алкоркон признаха, че са фенове на Реал, така че на терена ще бъде интересно. Борха се завръща в столицата, на стадиона, на който е тренирал като дете. Той вкара 2 гола в първия мач и вече има 6 попадения във вратата на Реал, предните 4 с Аликанте и Леганес.

Никак няма да е чудно Реал да успее да отбележи 4 гола срещу своя съперник и да преодолее Алкоркон. Гостите обаче няма да се дадат без бой. Ще използват всяка удобна ситуация за контраатака и ако Реал сбърка, мисията ще стане доста тежка. В името на футбола ще бъде интересно да видим продължения.

Последни 5 мача:
Реал Мадрид: ПРПЗР
Алкоркон: РРПЗЗ


Коефициенти на bwin:
Реал Мадрид – 1,06
Равен – 9,00
Алкоркон – 17,00

Коефициент на bwin за резултат 4:0 – 7,00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
207