Ибрахимович: Аз съм човек на целия свят


.

Ибрахимович: Аз съм човек на целия свят

Нападателят Златан Ибрахимович, около когото се разрази истинска сага при преминаването му от Интер в Барселона и историите които се случиха с другата звезда от която зависеше трансфера на шведа - Самуел Ето'о са достойни са холивудски сериал. Покрай шумотевицата, малко встрани останаха някои подробности от личния живот на Златан и какво представлява той като човек.

В своя дневник Ибра разкрива някои черти от характера си и дава описание на същността си:

"Аз съм север, юг, изток и запад. Аз съм Златан Ибрахимович", пише в дневника си 27 годишния футболист.

"Аз съм север, защото съм роден в Малмьо и съм швед. Аз обичам своята родина и съм привързан към страната си, а също така и към моите другари и приятели"

"Аз съм юг, защото съм гореща натура, а не съм пасивен. Аз харесвам силните емоции и обичам да играя на тези стадиони където всичките трибуни са против мен. Аз не се страхувам. Аз харесвам да импровизирам и не само във футбола, а в целия си живот.

"Аз съм запад, защото обичам САЩ където съм често със семейството си на празници и ваканции. Харесва ми времето и английския език на който мога да се разбера със всеки един."

"Аз съм изток, защото моите предци са босненски хървати. Аз и до сега обичам да разговарям на своя роден език. С мъжество посрещам всички препятсвия и никога не си заравям главата в пясъка" , пише Ибра в дневника си, обяснявайки сам най-добре какво представлява като човек.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
167