Ето'о е дал съгласието си да премине в Интер


.

Ето'о е дал съгласието си да премине в Интер

Барселона продължава да търси за нападател Златан Ибрахимович, съобщава нощното издание на Marca . Срещата между ръководството на Барселона с това на Интер в Милано се е състояла в късните часове на четвъртъка, като това е втора среща на подобно ниво между двата клуба това лято на която се обсъжда обменът Ето'о-Ибра.

Въпреки, че сделката не е финализирана, основните неща са уточнени и съвсем скоро ще има изявление за медиите. Испанските издания вчера съобщиха, че на неофициално ниво сделката е "затворена", но все още се чакаше отговорът на Ето'о, който както се разбра, снощи след полунощ българско време е дал съгласието си да играе в Интер и в разговор с Лапорта - президентът на Барса - е обещал да не пречи на трансфера на Златан. Най-вероятно се очаква среща между камерунеца и президента на Интер Морати за да се уточнят личните условия на футболиста.


Чики Бегиристайн, който също присъстваше на преговорите, настоява да се изпълни желанието на Гуардиола до понеделник всичко да е приключило за да започне спокойно подготовката на отбора и наистина можем да очакваме скоротечно развитие на събития в близките събития за които ще Ви информираме своевременно.


Доказателство за развитието на преговорите в положителна посока са думите на Морати пред италианските медии:
"Ние се интересуваме от Ето'о, те от Ибрахимович".

Очаквайте подробности...

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

  Сподели
150