Васкес: Мата остава верен на Валенсия


Н. Гавазов

Васкес: Мата остава верен на Валенсия

Неприятна за Арсенал новина пристигна от Испания. Техническият секретар на Валенсия Бралуий Васкес заяви, че Хуан Мата е заявил категоричното си желание, че иска да остане в настоящия си клуб и е помолил ръководството да не го обявява за трансфер. Както е известно, европейският шампион с младежкия национален отбор на Испания е обект на спекулации през това лято, част от които го свързваха с преминаване в Тотнъм, Ливърпул, Манчестър Сити и Арсенал, като по-рано през седмицата дори бе съобщено, че „артилеристите" са договорили личните условия на Мата.

Днес обаче, от Валенсия за пореден път заявиха, че нямат никакво намерение да се разделят със своята звезда, а също така подчертаха, че играчът се чувства напълно щастлив на „Местая".

"Той ще остане с Валенсия и аз съм убеден в това, което ви казвам. Не сме получавали никакви оферти за него. Хуан е много спокоен и се чувства добре тук. Разбира се, следим слуховете, но няма никакво съмнение в неговата преданост към Валенсия. Той се чувства щастлив тук", заяви Васкес за SuperDeporte.

 

  Сподели
111