Барса помете Атлетико


Н. Гавазов

Барса помете Атлетико

В мача от 29-ия кръг на испанската Примера се срещнаха Атлетико Мадрид и Барселона. Отборите играха на стадион "Чивитас Метрополитано" в Мадрид (Испания) и завършиха при резултат 3:0 в полза на каталунците.

Гостите поведоха в 38-ата минута след точен удар на Жоао Фелиш. В 47-ата минута каталунците удвоиха преднината си. Този път се разписа Роберт Левандовски. В 65-ата минута Фермин Лопес доведе до разгромно поражение на домакина.

Да отбележим, че в 41-ата минута старши -треньорът на каталунците Шави получи жълт картон за прекалено активно изразяване на недоволството си от съдията, който по неясни причини не наказва "дюшекчиите“ с предупреждения за груби фалове. Няколко минути по-късно имаше нов подобен фаул. Шави отново започна да крещи нещо на съдията, който веднага се затича към треньора на гостите и му показа директен червен картон.

След 29-ия кръг на испанската Примера Барселона събра 64 точки. Каталунският тим е на второ място във временното класиране. Що се отнася до Атлетико, той има 55 точки в 29 мача и е на пета позиция.

  Сподели
205