Белингам тренира след напускането на лагера на "Трите лъва"


Н. Гавазов

Белингам тренира след напускането на лагера на

Звездата на Реал Мадрид Джуд Белингам се завърна на тренировъчния терен във Валдебебас във вторник, ден след завръщането си от лагера на Англия с контузия.

20-годишният тренира заедно с Дани Себайос, опитвайки се да се възстанови от изкълченото си рамо и да се върне за пътуването до Кадис в неделя, 26-ти ноември, според Marca .

Белингам игра с болка срещу Райо Валекано преди две недели след контузията и беше на пейката на Лос Бланкос срещу Брага в Шампионска лига и срещу Валенсия в събота. Това е въпреки, че от Лос Бланкос обявиха, че той ще отсъства две седмици, за да се възстанови напълно от проблема си с рамото.

Мадридчани не бяха доволни от националния отбор на Англия, откъдето повикаха играча, но след ден на оценка Гарет Саутгейт освободи Белингам да се върне в Мадрид и да продължи възстановяването си. Първоначално "Трите лъва" се надяваха да могат да използват Белингам за втория си мач тази международна пауза срещу Северна Македония, но изглежда, че следващият му мач ще бъде с фланелката на Реал Мадрид.

До момента Джуд има 13 гола и 3 асистенции в 14 мача, което представлява 43% от общия им голов актив.

  Сподели
165