Антич: Трябва да кажем истината на Роналдо


Н. Гавазов

Антич: Трябва да кажем истината на Роналдо

Бившият старши-треньор на Барселона и Реал Мадрид Радомир Антич коментира случилото се между феновете на отбора и Кристиано Роналдо по време на срещата с Реал Сосиедад от 20-я кръг на Примера дивисион, което продължава да е една от основните теми сред испанската футболна общественост. Напомняме, че португалецът пропиля няколко изгодни положения за гол през първото полувреме на мача с баските, което разгневи зрителите на "Сантяго Бернабеу".

В 23-та минута на въпросната среща Роналдо загуби една топка, след което по негов адрес отново се чуха освирквания. В отговор на това футболистът назова феновете "копелета", което бе уловено от камерите. Това още повече ядоса почитателите на столичния клуб, които продължиха да освиркват Кристиано и след гола му през второто полувреме.

Напрежението между страните се пренесе и в социалните мрежи и различни форуми, където фенове на Реал Мадрид отправиха обидни съобщения до португалеца, включително засегнаха и сексуалната му ориентация. Тези изострени отношения продължават и до днес, като се очаква Роналдо да бъде освиркван от собствените фенове и по време на гостуването на тима във Виго в неделя.

"Трудно е да разбереш освиркванията на феновете на Реал към Роналдо. Но е очевидно, че Реал е нещо повече от клуб. Привържениците на тима винаги са били много взискателни към футболистите. Ясно е, че Кристиано не е в своята най-добра форма, защо да не можем да му кажем това? И да се чуе истината. Един или друг фен не е съгласен с неговата игра и раздаване по терена. Също така се вижда, че хората не харесват играта на отбора", заяви Антич.

 

  Сподели
114