Румениге: Достигнахме абсолютното дъно през този сезон


А. Павлов

Румениге: Достигнахме абсолютното дъно през този сезон

Днес Байерн понесе тежка загуба с 3:1 от Хановер и по този начин баварците се отдалечиха на четири точка от зона Шампионска лига. До края на кампанията в Бундеслигата остават още девет мача, затова немският първенец бързо трябва да реагира на неприятните събития, които се случиха при него през последната седмица.

В това време отборът допусна три последователни поражения. Първо падна от Дортмунд с 1:3 за първенство, след това отстъпи с 0:1 пред Шалке в полуфиналите за купата, за да дойде и днешният провал срещу хановерци.

Той бе отразен и от председателя на УС на Байерн Карл-Хайнц Румениге: "Достигнахме абсолютното дъно през този сезон. Дойдохме в Хановер, за да спечелим. В крайна сметка обаче ни заболя от загубата и преди всичко от начина, по който тя бе допусната."

Все пак ръководителят заяви, че всички в отбора трябва добре да премислят случилото се, преди да продължат напред. "Навярно никой няма да може да спи след този двубой, но човек поне трябва да анализира на спокойствие какво сега може и трябва да се направи, за да се спре това пропадане", отбеляза още Румениге.

  Сподели
88