Жардим: Отбраната и атаката не играха на нужното ниво


Н. Гавазов

Жардим: Отбраната и атаката не играха на нужното ниво

Старши-треньорът на Монако Леонардо Жардим коментира резултата от мача с Монпелие от 9-ия кръг на френската Лига 1. Срещата се проведе в Монпелие на стадион Stad de la Mosson и завърши при  резултат 3: 1 в полза на домакините.

"Справихме се лошо по отношение на интензивността на играта. Не успяхме да играем както в предишните два мача, когато отборът бе добре разположен на терена и действаше агресивно. Загубихме топката и позволихме на противника да наложи играта си, това доведе до два получени гола през първото полувреме.

През второто полувреме отборът излезе с различно настроение за играта, по-оптимистичен и агресивен, но противникът компетентно използва шансовете си и успя да вкара третия гол. Те проведоха мача на високо ниво, мисля, че това е заслужена победа.

Ако не сме в състояние да останем съсредоточени и не излезем за да контролираме топката, тогава ситуацията се усложнява. Отбраната и атаката не играха на нужното ниво. По време на почивката казах на играчите, че това не е играта на  Монако, че трябва да действаме по различен начин. Трябва да покажем по-интензивна и ясна игра, това е необходимо в това първенство", заяви Жардим.

След тази среща Монако е 14-ти, на 1 точка от последното 20-то място.

  Сподели
151