Анонс на 6-ти кръг на Висшата лига на Русия - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 6-ти кръг на Висшата лига на Русия - срещите в неделя

Уфа - Краснодар
Стадион: "Нефтяник", Уфа
Дата: 11.09.2016г.
Час: 14:00
Съдия:


Уфа спечели само точка в първите си четири мача, но в миналия кръг изтръгна победата при гостуването си на Криля Советов. Впрочем, хората на Гончаренко и преди не играеха толкова зле, като за пример може да послужи равенството със Зенит.

Краснодар стартира мощно, с две победи срещу Том иТерек, срещу които вкара седем гола. Последва и равенство в Самара, но след това южняците записаха две поражения, като особено болезнено е домакинското срещу непретенциозния Локомотив.

Коефициентите на bet365 за този мача са: победа за Уфа 5.25, равенство 3.50 и победа за Краснодар 1.70. Почти ще се съгласим, че гостите са фаворит в мача, но в същото време успехът на башкирци в Самара ни кара да имаме едно на ум. Съветът ни е да потърсим изненадата, като тези, които не са достатъчно смели могат да опитат със знак "Х".

Прогноза: Уфа - Краснодар 1:1

 

 

Спартак - Локомотив
Стадион: "Откритие Арена", Москва
Дата: 11.09.2016г.
Час: 16:30
Съдия:

Това е среща между два отбора, които нямат загуба до момента. Разликата е, че Спартак записа четири победи, в които не допусна нито един гол, включително спартаковци спечелиха и гостуването в Анжи. До преди днешната победа на ЦСКА хората на Масимо Карера бяха начело в класирането, равенство би им върнало загубената позиция.

Локомотив пък има четири равни мача и само една победа. Положителното е, че успехът на "железничарите" е в миналия кръг, т.е. представянето на тима е във възходяща линия. Впрочем именно в този мач Локомотив показа най-добър футбол от началото на сезона, включително и воля за победа, което бе достатъчно да бъде прекършен участникът в Лига Европа Краснодар.

Интересен мач с оглед на това, че спартаковци имат само една победа над Локомотив в последните шест двубоя с "железничарите". Сега обаче Спартак изглежда по-мощно от миналата година и е по-близо до победата, откогато и да е.

Прогноза: Спартак - Локомотив 2:1

 


Арсенал - Зенит
Стадион: "Откритие Арена", Москва
Дата: 11.09.2016г.
Час: 19:00
Съдия:

Представянето на Арсенал е много достойно до момента. "Артилеристите" допуснаха две загуби при гостуванията си на Спартак и Анжи, победиха Рубин у дома си и завършиха наравно в последните си два двубоя. С пет точки те се намират на 11-то място в класирането.

Новият наставник на Зенит Мирча Луческу все още се адаптира към условията на руския футбол, но основната причина за неубедителното представяне на питерци е лошата форма на някои от лидерите на тима. Тимът е без загуба, но и само с две победи до момента, което доведе до изоставяне с 4 точки от второто място.

Фаворит в мача е Зенит. Отборът на гостите може да изпитва някакви трудности, но Луческу вече напипва верния пулс, а и разликата в класите е толкова голяма, че е нереално да мислим за каквато и да е изненада.

Прогноза: Арсенал - Зенит 0:2

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
240