Анонс на 6-ти кръг на Висшата лига на Русия


Н. Гавазов

Анонс на 6-ти кръг на Висшата лига на Русия

Амкар - Том
Стадион: "Звезда", Перм
Дата: 10.09.2016г.
Час: 15:30
Съдия: Евгений Турбин (Москва)

Амкар стартира изненадващо добре, но в Санкт-Петербург не показа абсолютно нищо от това, което видяхме от пермчани в предишните срещи. Хората на Гаджи Гаджиев успяха да опазят вратата си в първите четири двубоя, но допуснаха три гола на "Петровский". Въпреки тежката загуба, Амкар се намира в първата половина на таблицата, на две точки от третото място.

В представянето на Том няма нищо изненадващо. Новакът дори направи 2:2 на терена на Локомотив, а пораженията от Красниодар, Ростов и ЦСКА бяха планувани. Впрочем, Том игра много достойно срещу шампиона и за малко да измъкне точката.

Черенчиков, Гол и Шиндер няма да играят от състава на домакините. Гостите са без Пугин.

Срещата е между два отбора с различен стил. Амкар има добра отбрана, докато Том охотно допуска съперниците си до вратата. В днешната среща се очаква новакът яростно да се брани и домакините ще трябва много да се изпотят, за да повалят съперника си. Напълно е възможно да видим равен резултат, но все пак логиката сочи успех за колектива на Гаджиев.

Прогноза: Амкар - Том 1:0

 


Оренбург - Анжи
Стадион: "Газовик", Оренбург
Дата: 10.09.2016г.
Час: 18:00
Съдия: Артем Чистяков (Азов)

Оренбург все още е в очакване на своята първа победа в първенството. Новакът играе сърцато, бори се, но все още се иска малко повече класа. Добрата новина е, че хората на Роберт Евдокимов нямат загуба в последните си три срещи и ще е интересно да видим какво ще направят срещу тим, който няма апетити за горната част на таблицата.

Анжи имаха две победи и равенство срещу ЦСКА в първите четири мача, което бе напълно удовлетворително. Но тимът от Махачкала претърпя домакинска загуба от Спартак преди международната пауза, което развали добрата картина от досегашното представяне.

Гостите са без Каретник, Рабиу и Харадцев, което ще е проблем за Павел Върба.

Интересен мач с оглед на това, че Анжи играе успешно, когато не е от доминиращата страна, а по разбираеми причини подобно нещо не може да се очаква от Оренбург. Среща, която е истинско изпитание за любителите на залозите и поради това нашият съвет е соломоновски.

Прогноза: Оренбург - Анжи 1:1

 


ЦСКА - Терек
Стадион: "Арена ЦСКА", Москва
Дата: 10.09.2016г.
Час: 20:30
Съдия: Виталий Мешков (Дмитров)

ЦСКА е без загуба, само с две равенства и е втори на две точки от лидера Спартак. Това е за статистиката. Ако влезем в детайлите, ще видим, че трите успеха на "армейците" са с по 1:0, при това срещу аутсайдери. Обезпокояващото е, че шампионите не успяха да спечелят срещите си срещу по-сериозните съперници.

Терек е с три победи, загуба и равенство и ако спечели днешния мач, тогава кавказците ще изпреварят съперника си. Едва ли някой е очаквал подобно развитие на старта на сезона, но е факт, че тимът от Грозни е трети в класирането, след като в миналия кръг победи участника в Шампионска лига Ростов.

Цауня от домакините е аут. Гостите са без Варкен и Мбенге.

Отново любопитен мач от съботната програма. ЦСКА на книга е по-класен отбор, но и Терек не играе зле. Освен това грозненци ще са стимулирани от завръщането на Рахим Рахимов на треньорския пост. Не се изненадвайте, ако двата тима не се победят. Ние все пак ще дадем нашия глас за домакините, но с едно наум.

Прогноза: ЦСКА - Терек 1:0

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
174