Анонс на 24-кръг на Висшата лига на Русия


Н. Гавазов

Анонс на 24-кръг на Висшата лига на Русия

Мордовия - Амкар
Стадион: "Стар", Саранск
Дата: 15.04.2016 г.
Час: 19:00
Съдия: Кирил Левников

Мордовия е в битка за оцеляването си, която ще бъде много яростна до края на сезона с оглед на това, че отборът от Саранск е последен в класирането, на четири точки от спасителния бряг, който не е толкова спасителен, защото става дума за зоната на плейофите. На всичкото отгоре Мордовия загуби точки там, където трябваше да спечели и така утежни положението си.

Тук пристига Амкар, който е десети в класирането, на девет пункта пред съперника си, но само на пет точки от зоната на плейофите. Това няма как да не изнервя пермчани, които на всичкото отгоре са в серия от четири мача без победа.

Перендия и Шебанов са отсъстващи от домакините, гостите са без Хомич, Придюк, Черенчиков, Дзахов и Занев.

Очертава се много равностоен двубой, който е истинско предизвикателство за почитателите на залозите. И двата тима имат нужди от точки, така че ще видим яростна битка, която ще бъде спечелена от този, който покаже повече воля и ярост в действията си. Домакините нямат вид на такъв тим, така че съветът ни е да не се доверяваме на тях.

Прогноза: Мордовия - Амкар 1:2

 

Терек - Краснода
Стадион: "Ахмат Кадиров", Грозно
Дата: 16.04.2016 г.
Час: 14:30
Съдия:

Терек в миналия кръг отстъпи при гостуването си на Уфа, с което не само сложи край на серията си от четири поредни успешни мача, но на практика отказа тима от борбата за място в евротурнирите, тъй като чеченци трудни ще наваксат изоставането от четири точки от четвъртия Локомотив.

Краснодар, напротив, остава в борбата, след като спечели последните си два двубоя, при това този срещу Динамо в Москва бе истински образец за разумна и практична игра. Наистинам краснодарци са на два пункта от то 4, но играта срещу Динамо и Урал дава надежди, а и програмата предвижда за съперници на тима все представители от втората половина на таблицата.

Терек играе силно у дома си и повечето букмейкър предвиждат успех за домакините. Съветът ни обаче е да потърсим не само по-добрата печалба при успех на гостите, но и по-логичният избор, тъй като мотивацията при "биковете" е по-голяма, а и Терек загуби шест от последните си седем мача с Краснодар, като в тази серия грозненци нямат победа.

Прогноза: Терек - Краснодар 1:2

 

Локомотив - ЦСКА
Стадион: "Локомотив", Москва
Дата: 16.04.2016 г.
Час: 17:00
Съдия:

Дербито на кръга и мач, който може да разплете няколко възела. Локомотив е четвърти, на четири точки от върха, където е ЦСКА и на три пункта от второто място, което също дава право на участие в Шампионска лига. Мнозина гледаха несериозно на "железничарите" в началото на втората част на сезона, но столичани стабилизираха представянето си, а в последните четири кръга подобриха и резултатите си, възползвайки се засечките на своите конкуренти.

ЦСКА продължава с лъкатушенето си, което е продължение на лошото представяне на отбора в края на календарната година. "Армейците" постигнаха две трудни победи срещу противници от долната част на таблицата и разгромяващ успех със 7:1 срещу аутсайдера Мордовия, но и допуснаха поражения срещу Ростов и Зенит, което не уби интригата в първенството. Така ЦСКА е лидер, но само на точка пред Ростов и на три през Зенит, т.е. битката за титлата ще се води до самия край на първенството.

Тежък мач и за двата отбора. Загуба на домакините почти сигурно ще означава аут на Локомотив от борбата за титлата, но и може да извади столичани от надпреварата за място в евротурнирите. Ако ЦСКА не победи, тогава ще видим още по-завързана битка за първото място и намаляващи шансове на хората на Слуцкий за титла.

Това значи, че срещата ще бъде много равностойна, нервна и с неясен изход. Всеки един от съперниците може да извоюва победата и всеки има своите аргументи за това. Поради това съветът ни е да използваме знак "Х", което изглежда най-логичен в дадения мач.

Прогноза: Локомотив - ЦСКА 1:1

 


Зенит - Спартак
Стадион: "Петровски", Санкт Петербург
Дата: 16.04.2016 г.
Час: 19:30
Съдия:

Зенит посреща Спартак в последен мач от програмата за събота и питерци ще знаят резултата в мача на ЦСКА, но и без него пред хората на Вилаш-Боаш няма друга алтернатива освен победа. Само преди няколко месеца Зенит бе отписан от сметките, но след грешните стъпки на "армейците", след серията от четири поредни победи, успехът в мача с ЦСКА и леката програма, шансовете на отбора от северната столица на Русия се повишиха значително, а разликата от върха вече е само три точки.

Спартак е известен със своята непоследователност и типично по спартаковски столичани записаха две победи през март и се провалиха в двата си мача през април. Като единият провал е срещу аутсайдер и на практика лиши Спартак от шансове да се бори за място в евротунирите - тимът е седми, на пет точки от топ 4 и с не много лека програма.

Очакванията са, че домакините ще доминират от самото начало и няма да пропуснат шанса да запишат поредна победа, която ще ги остави в борбата за титлата. Трудно е да си представим, че Спартак може да направи нещо срещу шампиона, вероятно целта на московчани е да не допуснат унизителен разгром, който не бива да се изключва с оглед на добрата форма на Зенит.

Прогноза: Зенит - Спартак 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
209