Анонс на 9-ти кръг на ВЛ на Русия - мачовете в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 9-ти кръг на ВЛ на Русия - мачовете в неделя

Мордовия - ЦСКА Москва
Стадион: "Старт", Саранск
Дата: 20.09.2015г.
Час: 13:30
Съдия: Игор Низовцев

Организаторите на програмата са направили така, че най-интересната среща от неделя да бъде по обед, което е учудващо, но ние сме виждали и по-безумни неща, така че ще прежалим и това. Защо Мордовия - ЦСКА е най-интересният двубой? Първо, тимът от Саранск допусна три загуби от началото на първенството, но и при трите поражения хората на Гордеев загубиха минимално, имайки своите положения, като подведе реализацията на тима. При по-голяма съсредоточеност Мордовия можеше спокойно да вземе нещо от тези двубои.

Второ, това е тежкото пътуване на ЦСКА до Германия, където столичани претърпяха минимална загуба от Волфсбург в Шампионска лига. Сега "армейците" ще трябва да се настроят на вълна вътрешно първенство, срещу съперник, който през миналия сезон създаде маса проблеми тук. Иначе ЦСКА уверено заема първото място с 22 точки, на пет пункта пред своите преследвачи, които днес ще домакинстват на аутсайдери.

Единственият отсъстващ е Вернблум от гостите.

Тежък мач и за двата отбора. Домакините посрещат най-силния отбор в Лигата към момента, а гостите се изправят срещу съперник, който играе много по-силно от миналата година. Ясно е, че класата на столичани е по-голяма, въпросът е, дали това ще намери отражение в резултата. Нашият съвет е по възможност срещата да се играе с двоен знак - "Х" и "2". По-смелите най-вероятно ще заложат само на равенството.

Прогноза: Мордовия - ЦСКА 0:1

 

 

Зенит - Амкар
Стадион: "Петровский", Санкт Петербург
Дата: 20.09.2015г.
Час: 17:00
Съдия: Алексей Николаев

Зенит проведе много тежък мач в средата на седмицата, но възстановяването от успеха е много по-лесно, отколкото при загуба. Победата над Валенсия е много изненадваща с оглед на неуспехите на шампиона на вътрешната сцена - в последните си две срещи хората на Вилаш-Боаш записаха поражение и равенство, а това остави тима на шест точки от лидера ЦСКА.

Амкар е с две победи от началото на сезона, но последният успех е на 1 август. Оттогава пермчани влошиха играта си, а заедно с това и резултатите, и само успехите през август позволява на тима да не попадне в опасната зона.

Гостите са без Белоруков и Черенчиков, които са контузени. Огуде е наказан.

Очакванията са, че домакините ще доминират в мача, опитвайки се да вкарат ранен гол, с който да решат изхода от сблъсъка. Напълно е възможно да видим по един гол в двете полувремена.

Прогноза: Зенит - Амкар 2:0

 

 

Локомотив - Криля Советов
Стадион: "Локомотив", Москва
Дата: 20.09.2015г.
Час: 19:30
Съдия: Михаил Вилков

След осем изиграни мача Локомотив се намира на второ място в класирането, като столичани допуснаха изненадваща загуба при гостуването си на Рубин в миналия кръг. Изненадваща, защото преди това столичани постигнаха четири победи навън, а и възпитаниците на Игор Черевченко показват много стойностен футбол. Както го направиха в Лисабон в четвъртък, постигайки победа над местния Спортинг в Лига Европа.

Сега московчани са изправени пред друго изпитание - тук пристига намиращият се във великолепна форма Криля Советов. Новакът е с три поредни победи и за да не си помислите, че нещо случайно се е случило, ще напомним, че един от успехите е срещу шампиона. На неговия терен.

Дюрица и Шешуков няма да играят от домакините. Садик и Яхович са отсъстващите от гостите.

Коефициентът за победа на домакините е впечатляващ, но съветът ни е да бъдем по-умерени и по-внимателни по отношение на този двубой. Локомотив си остава фаворит, но въпросителните са много: отпочинаха ли си футболистите от пътуването до Португалия, каква ще е настройката за игра, какво носят гостите в кошницата си с изненади.

Прогноза: Локомотив - Криля Советов 1:0

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
204