Анонс на 5-ти кръг на ВЛ на Русия - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 5-ти кръг на ВЛ на Русия - срещите в неделя

Локомотив - Терек
Стадион: "Локомотив", Москва
Дата: 16.08.2015г.
Час: 13:30
Съдия: Владислав Безбородов

Локомотив изненада с доброто си представяне. "Железничарите" набраха отличен ход и загубиха само две точки от четири кръга. Още по-впечатляващо е, че хората на Черевченко проведоха три от мачовете си навън. В момента Локомотив е трети и ако постигне победа, той ще се доближи на две точки от лидера ЦСКА и ще изпревари шампиона Зенит.

Сериозен проблем пред Терек е невъзможността да се вкарват голове и лошата игра в последната част на атаката. Отборът на Рахимов е без победа в четирите си мача досега, като трите равенства не бива да успокояват, защото така бяха изпуснати задължителни победи с Мордовия и Кубан.

Домакините са без Григориве и Дюрица, а за гостите няма да играе Коморовски.

Цяло чудо ще е гостите, ако вкарат гол, а не по-малка изненада ще бъде, ако домакините не победят съперника си.

Прогноза: Локомотив - Терек 2:0

 

 


Динамо - Урал
Стадион: "Арена Химки", Химки
Дата: 16.08.2015г.
Час: 17:00
Съдия: Сергей Иванов

Изненадващо или не, но Динамо постигна първата си победа преди седмица. При това мачът с Анжи не бе лек, динамовци на два пъти изоставаха в резултата и успяха да надделеят едва в последните десет минути, когато противникът остана с човек по-малко.

Що се отнася до Урал, отборът учудва с доброто си представяне и е една от приятните изненади на шампионата. Хората на Гончаренко загубиха двете си домакинства, но това стана срещу Зенит и Локомотив, при това уралчани до последно се бореха с противниците си. Четирите точки бяха спечелени навън, като победата срещу Кубан и равенството срещу Мордовия засега осигуряват на Урал девето място в таблицата за класиране.

Самба и Кокорин са отсъстващи за домакините. Гостите имат по-големи кадрови проблеми. Заболотни, Белозьоров, Подберезкин, Новиков и Гогниев няма да играят.

По принцип Динамо е фаворит, но московчани са неубедителни във всичките си мачове, докато Урал играе с настроение. Съветът ни е да внимаваме с този мач, защото уралчани играят силно навън и никак не се притесняват от съперника си.

Прогноза: Динамо - Урал 2:1

 

 

Ростов - Криля Советов
Стадион: "Олимп 2", Ростов на Дон
Дата: 16.08.2015г.
Час: 20:00
Съдия: Михаил Вилков

Ростов здраво започна сезона и явно в отбора не желаят повторение на миналогодишната история, когато тимът се провали през първата половина на кампанията, а след това Курбан Бердиев трябваше да дойде, за да спаси ростовчани. Специалистът лично проведе подготовката за новия сезон през това лято и в момента Ростов има две равенства и две победи от четири мача. Интересното е, че шест от осемте точки бяха взети навън.

Криля Советов започна с победа в Махачкала, което не се прие като кой знае каква голяма изненада, защото това бе мач между тимове от една черга. След това новаците не само, че загубиха трите си двубоя, но не успяха да вкарат дори гол.

Фаворит в срещата е Ростов. Едва ли Бердиев ще допусне хората му да подценят съперника, така че очакванията са за победа на домакините.

Прогноза: Ростов - Криля Советов 2:0

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
200