Анонс на 18-ти кръг на Висшата лига на Русия - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 18-ти кръг на Висшата лига на Русия - срещите в неделя

Спартак - Краснодар
Стадион: "Откритие Срена", Москва
Дата: 08.03.2015 г.
Час: 12:30
Съдия: Сергей Иванов

Това е дербито на кръга. Спартак имаше много лош период в края на септември- началото на ноември, когато не записа нито една победа, но след това спартаковци записаха три победи и едно равенство в пет мача, като единственото поражение дойде от набиращия скорост Локомотив.

Краснодар, подобно на своя съперник, също има четири загуби, но "биковете" записаха победа в повече и поради тази причина се намират на четвърто място, на две точки пред Спартак. Краснодарци завършиха есенната част с тежка загуба в Санкт Петербург, но преди това се наложиха над Терек в Грозни и над ЦСКА у дома.

Глушаков и Йозбилиз лекуват травми от домакините, а гостите са без Йедречук.

Спартак продължава да се представя колебливо, а това е отбор с големи възможности. Впрочем, московчани нямат поражение у дома си през този сезон, но постигнаха толкова победи, колкото и навън. Краснодар пък събра повече точки от гостувания, отколкото при домакинствата си.

Очаква се да видим един равностоен двубой, в който съперниците ще покажат открит футбол, а това може да доведе до получаването на всякакви резултат. И все пак, най-разумно изглежда равенството.

Прогноза: Спартак - Краснодар 1:1

 


Динамо - УФА
Стадион: "Арена Химки", Москва
Дата: 08.03.2015 г.
Час: 15:00
Съдия: Владимир Москалев

Третият в класирането посреща намиращия се в долната половина на таблицата. Динамовци имаха своя лош период от средата на септември до началото на ноември, в който претърпяха три поражения в пет мача, но след това отборът заигра стабилно и записа четири победи и равенство в пет двубоя.Така Динамо се оказа на пет точки от втория ЦСКА и с реални шансове за място в Шампионска лига, защото хората на Станослав Черешов има два мача в ръкава си.

Уфа стабилизира представянето си в последните двубои, постигайки победа в Тула и сензационни равенства в Москва срещу Локомотив и Торпедо. В навечерието на подновяването на шампионата президента Марат Магадеев заяви, че целта пред тима е запазване на елитния статут и засега тази задача се изпълнява, защото Уфа е на 11-то място, на седем точки от опасната зона.

Динамо допусна две домакински загуби от началото на сезона и напълно е възможно до края на кампанията отново да разочарова своите фенове. Но изглежда нереално това да се случи точно в първия кръг след подновяването на шампионата и то срещу Уфа.

Прогноза: Динамо - Уфа 2:0

 

 

Ростов - Локомотив
Стадион: "Олимп", Ростов на Дон
Дата: 08.03.2015 г.
Час: 17:30
Съдия: Александър Егоров

Намиращият се в ужасна форма Ростов посреща Локомотив, който записа добри резултати в края на първата част на сезона. От началото на кампанията домакините имат само два успеха, а допуснаха 10 поражения и 37 гола, което обяснява и последното място на тима в класирането.

Локомотив набра скорост от края на октомври и записа впечатляващи резултати. Впрочем, ако трябва да сме по-конкретни, "железничарите" нямат загуба в последните си девет мача, като постигнаха победи в шест от срещите си. Така Локомотив се изкачи на пето място, на две точки от третия Динамо.

Разбира се, фаворит в двубоя е Локомотив и ако домакините не са направили някакви чудеса през паузата, едва ли ще успеят да се противопоставят на своя съперник. Логиката сочи победа за гостите и продължение на добрата тенденция от есента.

Прогноза: Ростов - Локомотив 0:2

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
161