Ивица Олич отново тренира


А. Павлов

Ивица Олич отново тренира

Днес Ивица Олич записа първата си тренировка с Байерн след 11 дни пауза заради контузия. След 90-минутното занимание той каза пред www.fcbayern.de: "Тренировката протече добре. Доволен съм." Хърватинът участва без никакви затруднения в спринтовите и за подаване упражнения, както и в една игричка шестима срещу трима. Той можа да натовари напълно своето ляво коляно.

Проблеми с менискуса

При удар в коляното по време на проверката на Хърватия срещу Словакия беше засегнат менискусът на Олич. "Коляното бе леко подуто", съобщи голмайсторът на мюнхенци. След няколко дни на абсолютно спокойствие и лечение от клубния лекар д-р Ханс-Вилхелм Мюлер-Волфарт подутината обаче спадна.

Сега трябва да се изчака как ще реагира ставата на натоварването. "Важно е коляното да не се подуе отново. Просто ще изчакаме следващите дни", заяви Олич, който се надява "всичко да бъде добре" и да може да играе в петък вечер. "Това е целта ми", каза нападателят. В петък Байерн се изправя срещу Кайзерслаутерн в първия си гостуващ двубой за сезона.

  Сподели
142