Байерн отпразнува титлата с успех (видео)


.

Байерн отпразнува титлата с успех (видео)

Байерн Мюнхен отпразнува спечелената титла в немското първенство с успех с 3:1 при гостуването си на Херта Берлин в двубой от 34-ят кръг на германската Бундеслига. Първото полувреме започно очаквано под натиска на баварците, които още в първите минути опитваха да обстрелват противниковата врата. Ивица Олич и Бастиан Швайнщайгер са записаха с пропуски за Байерн, след като опитваха удари извън граицата на наказателното поле на домакините.

В 20-та минута усилията им бяха възнаградени. Ивица Олич успя да изведе тима си напред в резултата, след като получи добър пас от съотборника си Ариен Робен, след като шутира точно от лявата част на наказателното поле за 0:1. До края на първото полувреме Херта се опитваха да се върнат в играта, но им липсваше доза късмет. В 60-та минута обаче това стана факт. Те успяха да изравнят резултата благодарение на Адриан Рамос, който получи след пробив на Сисеро и стреля с левия си крак за 1:1.

В 74-та минута Робен отново изведе тима си напред в резултата, след като шутира точно с левия си крак извън наказателното пол, изпращайки кълбото в долния десен ъгъл на противниковата врата. Три минути преди края на срещата отново Робен сложи край на мъченията на Херта Берлин, след като оформи крайното 3:1 в болза на Байерн Мюхнен.

Видео от връчването на шампионската титла: Тук
Видео от мача: Тук


  Сподели
148