Руи Мигел бе избран за най-добър играч на 16-ия кръг в А група


.

Руи Мигел бе избран за най-добър играч на 16-ия кръг в А група

Нападателят на ЦСКА Руи Мигел спечели наградата за най-добър играч на 16-ия кръг в родната ни "А" група. Португалският футболист получи 11 гласа от общо 18 гласували специалисти. На втора и трета позиция се наредиха Вилфред Нифлов от Литекс, който получи 4 гласа и Дерек Асамоа от Локомотив (София) с 3 вота. Основната причина Мигел да получи този приз е, че португалецът имаше огромна заслуга за успеха с 3:2 на "армейците" над Локомотив (Пловдив) в срещата от 16-ия кръг на нашето първенство, отбелязвайки два гола на стадион "Българска Армия".

"Много съм доволен от тази награда. Надявам се това да не е последната и за в бъдеще да спечеля още много трофеи и да помагам на отбора с головете си, за да побеждаваме. Чувствам се много щастлив с новия треньор Йоан Андоне, тъй като получавам повече възможности за изява, което ме радва", заяви бившият стрелец на Локомотив (Мездра).

"Предстои ни трудно гостуване на Берое в Стара Загора, защото те имат нужда от точки, за да останат в елита. Ние обаче също искаме да победим, тъй като се борим за титлата. Когато не ми се даваше шанс да играя ми е минавала мисълта да напусна стадион "Българска Армия". От всякъде чувах за трансфери, но никой не ми е споделял нищо по-конкретно. Всеки ден си повтарях, че и моето време ще дойде, и ето че то може би дойде и съм много щастлив от това", каза още Руи Мигел.


АСЕН ТЕРЗИЙСКИ 

  Сподели
114