Андоне затяга дисциплината в ЦСКА


.

Андоне затяга дисциплината в ЦСКА

Старши-треньорът на ЦСКА Йоан Андоне налага строга дисциплина в отбора, забранявайки всякакви шеги и закачки по време на тренировките на "армейците". По време на лагера на "червените" в Свиленград румъсният специалист заявил пред футболистите, че няма да толерира глезотии и ще глобява всеки футболист, позволил си такива волности. Поради тази причина последните две тренировки на "армейците" преминаха по доста тих и спокоен начин.

Румънецът наложил тези изискваня, защото той мисли, че само с подобна строга дисциплина отборът ще започне да се представя много по-добре на терена, с което ще дойдат и големите резултати.

В момента ЦСКА има на разположение група от 25 футболисти  за последният лагер на тима преди началото на втората половина от сезона в родната ни "А" група, който се провежда в Свиленград. Както е известно преди дни Йоан Андоне изхвърли от първия състав на "червените" цели седем състезатели, като това бяха Александър Бранеков, Кирил Котев, Йордан, Тодоров, Орлин Орлинов, Димитър Илиев и Владимир Манчев, а на прекаралият проби в тима уругвайски нападател Алваро Нобле не бе предложен договор.

снимка: gong.bg


АСЕН ТЕРЗИЙСКИ

  Сподели
104