Йешич ще е новият треньор на ЦСКА, води двама нови в четвъртък


.

Йешич ще е новият треньор на ЦСКА, води двама нови в четвъртък

Любослав Пенев вече не е треньор на ЦСКА. . Очаква се съвсем скоро официалният сайт на клуба да обяви новината.  Миодраг Йешич пристига в България утре вечерта, а в четвъртък ще изведе тима за първа зимна тренировка. Договорът на сръбския специалист ще бъде за една година и половина.

Йордан Тодоров ще играе в Интер. Не обаче в миланския гранд, а в азербайджанския тим от столицата Баку, където се подвизава бившият играч на ЦСКА Петър Златинов-Топеца.
“Всичко е договорено, остава да се уточнят някои малки детайли и, живот и здраве, в четвъртък Данчо ще подпише с азерите” Преди няколко часа немски сайт пусна фалшивата информация, че Йордан Тодоров е на крачка от Волфсбург.

ЦСКА ще привлече до дни сръбски централен нападател. Новината съобщи човек от Борисовата градина. Той обаче не пожела да назове повече подробности, но уточни, че трансферът не се движи от новия стар треньор на 31-кратните шампиони Миодраг Йешич. На проби пък пристига друг сърбин, който за последно е играл в добре познатия на "червените" фенове тим на Хайдук (Кула). Нови двама румънци са пред договори с ЦСКА. Става въпрос за футболисти на Динамо (Букурещ), които са младежки национали.

Нападателят на Сливен Александър Тонев отново ще облече екипа на ЦСКА. От днес подготовка със Сливен започна Атанас Зехиров.

АСЕН ТЕРЗИЙСКИ

  Сподели
112