Петре става най-скъпоплатеният играч на ЦСКА


.

Петре става най-скъпоплатеният играч на ЦСКА

Петре проби тавана на заплатите в ЦСКА, съобщава новината "Меридиан мач" . Румънецът ще взема с хилядарка повече от най-скъпоплатените играчи на „Армията". Както е известно, Флорентин подписа договор с "червените", новината съобщи лично мениджъра му Виктор Бекали.

Флорентин Петре, който е най-новото попълнение на ЦСКА, ще взема и най-голяма заплата на „Българска армия". Румънецът ще се разписва месечно срещу 6500 евро, което е с близо хиляда лева повече от тавана на заплатите, който беше фиксиран от собствениците от „Титан".

Димитър Борисов и Иво Иванов завариха рекордни месечни възнаграждения в клуба когато поеха управлението, но успяха да ги намалят чувствително, като срещнаха разбиране отстрана на футболистите. Петре искаше почти двойно повече от сегашната си заплата, но в крайна сметка е направил сериозен компромис, за да облече отново червената фланелка. Финансовите условия на футболиста са били договорени лично от мениджъра му Йоан Бекали. Той е преговарял директно с Димитър Борисов и са стигнали бързо до съгласие.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
139