Бистрон продължава за Русия


.

Бистрон продължава за Русия

Защитникът на Левски Давид Бистрон ще продължи кариерата си в Русия.

До края на седмицата Бистрон ще премине в отбор от елитната Висша лига, чието име засега не се съобщава. Очаква се „сините" да искат около 400 хиляди евро за бранителя.

Срещу 400 хиляди евро Бистрон бе закупен миналата година от Баник (Острава) и футболистът в момента взема висока заплата, поради което ръководството ще се освободи от него.

Междудругото стана ясно, че Бистрон преди десетина дни е поискал заплата от 12 хиляди лева от Венци Стефанов, но му е било отказано заради високите лични условия.

Петър Заберски който е агент на друг наемник в отбора на "сините" - Рабех - заяви, че има интерес към клиента му от други отбори, но не е сигурен дали Левски ще се съгласи да го продаде.

"На този етап няма все още нищо сериозно. Мога да кажа, че към Рабех има огромен интерес. Но не знам дали ръководството на Левски ще се съгласи да го продаде. Те искат да играят в Шампионската лига, а ще им е трудно да стигнат там без него. Самият Рабех е казвал пред мен, че тази година иска задължително да играе в турнира", каза Заберски.

Тази вечер на стадион "Георги Аспарухов" от 19:30 Левски излиза в контрола срещу Черно море от Варна. Очаква се камерунският нападател Жозе Дезире Жоб да играе за Левски в този мач.

Стана ясно, че ако бъде одобрен камерунецът ще получава 20000 лева месечна заплата и допълнителни бонуси за добра игра.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
171