Бардон подписва за 2 години, Топчо също се връща


.

Бардон подписва за 2 години, Топчо също се връща

Късно снощи медиите гръмнаха, че бившият играч на Левски Седрик Бардон ще се завърне на "Герена" през следващата седмица. Някои от нашите клеги, обаче, подхождат по-предпазливо към новината, опарени веднъж от пропадналия трансфер на Димитър Макриев.

Досегашният тим на французина – Анортозис игра в четвъртък вечер мач от турнира „Лига Европа”, но в редиците на кипърския тим не фигурираше името на Бардон.

Днес по обяд Батков доведе французина в София. Двамата кацнаха с полет от Кипър. Бардон ще подпише договор за две години с бившият си клуб. Собственикът на Левски заяви, че след преминаването на Бардон при "сините" Димитър Макриев отпада като вариант и преговорите се преустановяват. Същевременно Левски започва преговори за тайнствен нападател, за когото е ясно само, че е сънародник на новото попълнение Седрик Бардон.

Батков и Бардон на аерогара София / © Авторът

На слизане от самолета Батков заяви: "Има голяма вероятност още един футболист да се завърне в Левски. Става въпрос за Елин Топузаков. Това ще се случи, ако имаме размествания в защитата. Той е играч, който милее за клуба"

"Разбира се, че съм доволен от завръщането си в Левски. Надявам се да съм от полза на отбора. Вярвам, че ще успеем отново да играем в групите на Шампионска лига и че ще имам шанса да отбележа гол, както го направих с Анортозис. Този път ще остана в Левски докато мога да играят футбол " , заяви Седрик, който не е забравил българския език.

Видео за забравилите изявите на конструктора в синия дрийм тийм:

  Сподели
133