Кошмарът на ЦСКА преодолян от Лудогорец (видео)


В. Мухарски

Кошмарът на ЦСКА преодолян от Лудогорец (видео)

Лудогорец се класира на финал в турнира за Купата на България. Тимът от Разград победи Септември в Симитли с 4:1 и по този начин продължава напред в турнира. Срещата започна без интересни ситуации. Все пак в 25-ата минута Лудогорец изпусна страхотна възможност да открие резултата. Марселиньо стреля опасно, но пропусна, а при добавката Димо Бакалов опита да вкара, но защитник на домакините изчисти от голлинията.

Разградският тим все пак поведе в 36-ата минута с гол на Иван Стоянов. Тогава Кабаселе стреля, но вратарят Ганев изби, а при добаваката бившият играч на ЦСКА бе точен.

Веднага след почивката гостите увеличиха аванса си на 2:0 след гол на Кабаселе. Този път Иван Стоянов се отчете с асистенция. Десет минути по-късно гостите можеха да поведат и с класическото 3:0, но удар на Генчев срещна гредата.

В следващата ситуация публиката в Симитли имаше повод за радост след куриозен автогол. Влезлият като резерва Мантула върна към вратаря, но Голубович не успя да хване топката, която технично влезе във вратата за 1:2. След попадението домакините започнаха да търсят изравняване на резултата и по този начин откриха зоните в защитата си.

От това се възползваха по-опитните играчи на Лудогорец, които стигнаха до нови два гола в последните минути на срещата. В 77-ата минута Иван Стоянов бе точен за 3:1, а малко по-късно Мишо Александров оформи крайния резултат. Малко по-късно днес Лудогорец ще разбере своя противник на финала, който ще стане ясен след мача между Литекс и Локомотив Пловдив.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
219