Берое стяга голяма селекция, отново с чужденци


FUTBOL-TV

Берое стяга голяма селекция, отново с чужденци

Берое стяга сериозна лятна селекция, като целта пред клуба е следващият сезон да не стига до трета група наefbet Лига, а да гони по-високи места. За целта собственикът Ернан Банато вече е договорил друг чужденец с голяма визитка, след като клубът продава звездата Себастиан Вия на Лудогорец. Става дума за испанският дефанзивен халф Пепе Понс, който е играл за Жирона. Очаква се в Стара Загора да акостира и Хуан Мануел Ариас от втородивизионния гръцки Диагорас, пише "Мач Телеграф".

Перуанското издание "Депор" свързва нападателя Джейсън Мартинес с трансфер в Берое. Според информацията, 29-годишният футболист ще премине като свободен агент в старозагорския тим от следващия сезон. Договорът на Мартинес с испанския Райо Махадаонда изтича през лятото и няма да бъде подновен. Райо изпадна в четвърта дивизия на Испания и това е една от причините Мартинес да си тръгне.

През настоящия сезон Мартинес има само 10 мача за тима, в които не е вкарал гол.

В своята кариера нападателят е играл за Албасете, арменският Арарат, Фуенлабрада и Мурсия. Тя преминава предимно във втора и трета дивизия на Испания.

  Сподели
77