Официално: Балъков е новият треньор на Локо София


FUTBOL-TV

Официално: Балъков е новият треньор на Локо София

Локомотив София освободи Данило Дончич. Ръководството на клуба взе решение да се раздели с досегашния старши треньор на клуба. С него си тръгват още помощник-треньорът и главен анализатор на тима Ивайло Захариев, треньорът на вратарите Владимир Манолков, както и кондиционният специалист Николай Георгиев.

"Пожелаваме, както на него, така и на целия треньорски щаб много успехи занапред", написаха от Надежда.

Начело на тима застава легендата на българския футбол Красимир Балъков. Вече е ясен и треньорския щаб, с когото ще работи новият старши треньор на отбора.

ПОМОЩНИК-ТРЕНЬОР - ГЕОРГИ СЪРМОВ

Помощникът на Красимир Балъков се казва Георги Сърмов. 38-годишният Сърмов е бивш футболист на Левски, Етър, Ботев Пловдив, Септември София и Берое.

ТРЕНЬОР НА ВРАТАРИТЕ - АРМЕН АМБАРЦУМЯН

46-годишният специалист ще отговаря за подготовката на вратарите на тима. Бившият страж на Марек и Ботев Пловдив. Изпълнявал тази длъжност в Берое, Левски и националния отбор.

КОНДИЦИОНЕН ТРЕНЬОР - СВЕТЛИН СПАСОВ

За подготовката на футболистите ще се грижи Светлин Спасов. Той е изпълнявал тази роля в отборите на Арда, ФК ЦСКА 1948, Пирин Благоевград, националния отбор на България и Миньор (Перник), а за последно бе част от Септември София.

  Сподели
76