ЦСКА 1948 не посегна към 3-те точки на "Лаута" (видео)


FUTBOL-TV

ЦСКА 1948 не посегна към 3-те точки на

Локомотив Пловдив и ФК ЦСКА 1948 не успяха да излъчат победител, завършвайки наравно при резултат 1:1 на "Лаута". Това бе последен мач и за двата тима от родния сезон, като сега следват плейофи.

Две-три по-интересни положения белязаха първата част, но без гол. След почивката паднаха попаденията в мача. Тодор Павлов (53) отбеляза красив гол за домакините, който получи топката на в наказателното поле от Димитър Илиев, пое я с гърди, след което насочи снаряд в горния ляв ъгъл на вратата зад Петър Маринов и тя се заби точно под сглобката.

Радостта на феновете на домакините не бе дълга и малко след това Бирсент Карагарен (59) възстанови равенството, наказвайки грешка в защитата на "смърфовете".

Победа или равенство ще върне "смърфовете" на четвъртото място, където от снощи се намира Левски. Равенството не е лоша новина за ЦСКА 1948, тъй като при победа гостите от Бистрица щяха да влязат в топ 6, което щеше да означава, че отборът на Валентин Илиев ще се прости с шансовете си за участие в Лига на конференциите. Това обаче не стана и 1948 ще гонят класиране в евротурнирите чрез бараж от 7-мото място в класирането.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
70