Сдружение "Левски на левскарите" зае страната на Мъри Стоилов срещу Сираков


FUTBOL-TV

Сдружение

Сдружение "Левски на левскарите" излезе с остра реакция на думите на мажоритарния собственик Наско Сираков по адрес на бившия треньор на тима Станимир Стоилов. През седмицата председателят на Сдружението Димитър Костадинов и Антони Джамбазов също се изказаха остро за управлението на Сираков.

Ето какво написаха оттам:

"Най-успешният и обичан треньор на Левски и България Станимир Стоилов - член на Управителния съвет на Сдружение "Левски на левскарите", беше определен като "минало" и обвинен, че "сам бил напуснал", по свое желание едва ли не, от самопровъзгласилия се еднолично за "мажоритар" бивш "пазител" на акциите на ПФК Левски.

Явно "мажоритарят" е забравил или пък просто отново удобно пропуска, че Стоилов съвсем ясно заяви защо напуска клуба - несъгласен и отвратен от "политиката", която се води в ръководството. Погнусен от това, че на първо място се поставят не интересите на клуба, а такива на трети лица. Неспособен да се примири с факта, че в клуба кадруват хора, нямащи нищо общо с Левски в името на собствени интереси и на база лични отношения! А предвид законовата позиция на мажоритаря тази политика или е негова лична, или е допусната лично от него, защото в негови ръце е картончето с най-голямата цифра на Общото събрание. Кое от двете е, г-н Мажоритар?

Явно не правите разлика между "минало" и "история", г-н Мажоритар! Станимир Стоилов не е и никога няма да бъде "минало" за Левски. "Миналото", г-н Мажоритар, сте Вие! А бъдещето - бъдещето ще бъде на Левскарите! Рано или късно!", написаха от Сдружението.

  Сподели
65