Славия постигна целта си срещу Хебър (видео)


FUTBOL-TV

Славия постигна целта си срещу Хебър (видео)

Славия спечели с 3:1 у дома срещу Хебър в двубой от 29-ия кръг от Първа лига и прекъсна серия от четири поредни мача без победа.

Домакините започнаха значително по-активно и попадение на Галин Иванов беше отменено заради засада на Виктор Генев, който подаде за капитана на столичани.

В десетата минута Галин Иванов изведе в наказателното поле Ертан Томбак, който асистира за Иван Минчев, реализирал отблизо първото попадение в двубоя.   

След четвърт час игра Минчев стреля след пробив и вратарят Петър Дебърлиев изби кълбото, а последвалият опит за нов гол на Томбак беше блокиран. 

В 38-ата минута се стигна до принудителна смяна за домакините, след като Куентин Зеедорф се контузи, като на негово място влезе Мартин Сораков. Секунди преди почивката на Стефан Цонков от гостите също беше отменен заради засада.

"Белите", които не можеха да разчитат на петима контузени футболисти, започнаха по-активно и втората част, а след 60 минути игра Мартин Георгиев покачи резултата на 2:0. Галин Иванов свали топката след центриране на Минчев и младият защитник, преминал през школата на Барселона, също се разписа във вратата на отбора от Пазарджик.

Пет минути след това Хебър реализира почетен гол с удар от наказателното поле на резервата Олексий Збун, вкарал във вратата на Славия след подаване на Мартин Михайлов.

Четвърт час преди края на редовното време бърза контра за столичани завърши с пас на Роберто Райчев към Сораков и нападателят завърши прецизно с гол във вратата на Хебър за крайното 3:1.

Славия е с 33 точки на десето място в класирането, докато Хебър има три точки по-малко на 12-та позиция в Първа лига.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
45