Дерменджиев: Бяхме изнервени, заради загубата на ЦСКА


FUTBOL-TV

Дерменджиев: Бяхме изнервени, заради загубата на ЦСКА

Старши треньорът на Лудогорец – Георги Дерменджиев, остана доволен от характера на своя тим срещу Левски. Шампионите разбиха своя съперник с 5:1 в Разград, въпреки че първото полувреме приключи при резултат 1:1.

 
"За мен стана едно дерби. През първото полувреме бяхме доста изнервени и имаше периоди, в които не можехме да контролираме играта. Доволен съм от играта като цяло, защото тази нервност дойде от мача между ЦСКА и Локомотив Пловдив и трябваше на всяка цена да победим днес. В крайна сметка много добър резултат за нас. Продължаваме с точките, които са ни необходими:, коментира Дерменджиев.

"На полувремето отбелязах точно това, че сме нерви и трябва да бъдем по- спокойни и да контролираме играта. Вкарахме бърз гол след почивката, който успокои отбора. Постоянно тренираме стандартни ситуации. Знаехме и Левски как играят при тези статични положения и направихме всичко възможно да ги неутрализираме.

За нас е много важно да имаме играчи, които бележат голове. Това означава, че отборът играе комбинативен футбол. Нямам  информация за тежестта на контузията на Фон Витри, най-вероятно утре ще се разбере. Ще видим кой ще го замести в другия мач. Мачове като този с Пирин са сложи заради самата мотивация. Имам информация за Пирин и мисля, че мачът там ще ни бъде много труден, ако не им обърнем внимание", завърши специалистът в ефира на Диема.

  Сподели
74