Слаб мач и загуба за ЦСКА срещу Локо Пловдив


FUTBOL-TV

Слаб мач и загуба за ЦСКА срещу Локо Пловдив

ЦСКА изигра един много слаб мач и логично загуби с 1:2 срещу гостуващия Локомотив Пловдив. Двубоят бе от програмата на 27-ия кръг в родния елит и се игра пред около 5000 зрители на националния стадион "Васил Левски".

Първата по-добра възможност за ЦСКА дойде в 12-ата минута. След центриране на Тибо Вион от непряк свободен удар отдясно, Фернандо Каранга не направи добър контакт с топката и ударът му с глава не затрудни вратаря на гостите.

В 19-ата минута добра намеса направи Густаво Бусато, който отрази удар на пробилия в наказателното поле отдясно Оливер Камдем. Десет минути по-късно Фернандо Каранга изведе отлично Матиас Фаетон, който стреля опасно по диагонала, но вратарят на "Локомотив" изби в корнер.

До края на полувремето гостите имаха няколко добри ситуации за отбелязване на гол, но това не се случи и така двата отбора се оттеглиха на почивката при нулево равенство.

На полувремето ЦСКА извърши три промени в състава си. В игра се появиха Тобиас Хайнц, Мартин Стойчев и Браян Кордоба, а местата си отстъпиха Станислав Шопов, Емануел Шакич и Енес Махмутович.

В 59-ата минута гостите от Пловдив откриха резултата чрез Мичи Нтело.

В 68-ата минута Данило Асприля се появиха на терена, а Улаус Скаршем отстъпи своето място.

Пет минути след като се появи на терена именно Асприля изравни резултата. Тобиас Хайнц центрира топката на далечната греда където Данило Асприля засече кълбото с глава и насочи по диагонала за 1:1.

Влезлият на почивката Мартин Стойчев бе принуделно заменен в 78-ата минута, а на негово място в игра се появи Сейни Санянг. В 84-ата минута Густаво Бусато отново се намеси страхотно като спаси удар с глава от близка дистанция на играч от гостите.

В добавеното време на срещата гостите отбелязаха втори гол, а голмайстор бе Кристиян Пешов в 93-ата минута. В заключителните секунди Матиас Фаетон можехе да изравни отново, но негов удар от точката за изпълнение на дузпа мина на сантиметри от страничната греда.

Така мачът завърши при резултат 1:2 в полза на Локомотив Пловдив.

В следващия си мач ЦСКА ще се изправи срещу "Левски" в мач от 28-ия кръг на Първа лига, на 07 април (неделя), от 14:45 часа, на Националния стадион "Васил Левски".

  Сподели
104