Томаш отрече да има конфронтация с Крушарски


FUTBOL-TV

Томаш отрече да има конфронтация с Крушарски

Старши треньорът на Локомотив Пловдив - Александър Томаш излезе с официална позиция по повод появила се информация, свързана с него, собственика на клуба Христо Крушарски и футболисти на “черно-белите".

Наставникът отрече категорично твърденията, че има разрив в отношенията между него и Христо Крушарски и изясни ситуацията с играчите на тима Мартин Луков и Евандро.

"Скъпи локомотивци, приятели,

Днес за пореден път посрещнахме началото на работния ден с гръмотевична “новина", свързана с нашия клуб, в която бяха замесени моето име, името на собственика г-н Христо Крушарски, както и играчи на Локомотив, и то от определени медии, търсещи евтини сензации и “жълти" клюки. Ако това бе прецедент, щяхме да приемем, че някой е направил лош и несполучлив опит за Първоаприлска шега. Уви, не. Говорим за тенденция, която доказва единствено, че Локомотив е трън в очите на някои и се прави опит да се дестабилизира обстановката. Проблемът е, че в днешната информация, както и в някои предишни такива, единственото вярно нещо бе датата, което ги прави откровени лъжи.

Именно поради тази причина се чувствам длъжен да внеса яснота и да отговоря на пасквилите, които се изписаха по адрес на комуникацията между мен и г-н Крушарски, както и “новините", засягащи отношението и статута на Евандро и Мартин Луков.

Луков е професионалист и работи всеотдайно, но все още не се намира във физическата и спортна форма, които са необходими да застане под рамката в официален мач. Същото е поведението и на Евандро, с когото водим преговори за удължаване на договора. Той е щастлив на “Лаута" и трудно би заменил любовта на “черно-белите" фенове.

За финал искам отново да заявя, че с г-н Крушарски в момента сме в отлични отношения и водим ежедневна, ползотворна, работна и най-вече позитивна комуникация. Двамата гледаме в една посока. Аз му повярвах, след като видях, че за два месеца ударно започна изчистване на задълженията на клуба, а вярвам, че и той вярва и знае, че аз работя с цялото си сърце за Локомотив. Ако в един момент между нас се появят непреодолими разногласия, то обещавам ви, че ще го разберете от нас, а не от сайтове", се казва в официалната позиция на Александър Томаш.

  Сподели
70