Костов: Не трябва да се отпускаме и да свеждаме глава


FUTBOL-TV

Костов: Не трябва да се отпускаме и да свеждаме глава

Треньорът на Левски - Николай Костов, коментира победата на своя тим над Славия с 2:0 и дори се извини на феновете за играта през второто полувреме.

"Започнахме силно и показахме добра игра, добри взаимодействия и висока преса. През вторите 45 минути обаче дойде умората и се наруши баланса. Охене, Мислович, Бала и всички един по един започнаха да изнемогват.", сподели наставникът в ефира на Диема.

"Славия използва този момент и ни натинса с добра игра. Това разстрои нашата публика, за което им се извинявам. Поздравления обаче за противниковия отбор и техния щаб за добрата игра."

"Надявам се още в следващия мач да сме по-свежи. Имахме проблеми, с които да се справяме. Поздравявам публиката, защото без нея днес може би нямаше да победим."

"Не трябва да се отпускаме и да свеждаме глава. Съжалявам, че така завършихме срещата, ние сме ценители на красивата игра, но не се получиха нещата през втората част."

"На пресконференцията преди мача с Лудогорец ще кажа в какво настроение сме и дали имаме страхове преди това дерби.", завърши Костов.

  Сподели
85