Талантите на Лудогорец с поредица от гостувания в името на победата


Н. Гавазов

Талантите на Лудогорец с поредица от гостувания в името на победата

Тази седмица шампионатната програма на футболистите от Детско-юношеската Академия на Лудогорец ще напуснат своето "гнездо“. Те ще преследват победата в поредица от гостувания на чужди терени.

Програма на формациите на Лудогорец за периода 25-31 март:

28 март, четвъртък, 14 часа, Две могили – Лудогорец U16 II – Филип Тотю

Юношите на старши треньора Георги Керкелов предстои да излязат на терена в търсене на третата си победа от началото на пролетния шампионатен дял. След успехите срещу Левски (Русе) с 3:1 и безапелационната победа с 5:0 срещу Бенковски (Бяла), сега "орлетата“ ще гостуват на Филип Тотю. В предишния мач от II кръг на първенството за юноши младша възраст в зона Русе "зелените“ отвяха съперника с 4:0.

28 март, четвъртък, 15:30 часа, Добрич – Лудогорец U14 – Приказките

Момчетата на старши треньора Емилиян Петров ще излязат на терена в Добрич в търсене на победата срещу съперниците от Приказките. След победата си с 2:0 срещу вторите от Фратрия (Бенковски), "орлетата“ еднолично оглавиха класирането в Зоналната група. В отложен мач от IV кръг разградският тим се наложи срещу момчетата от Добрич с отличния резултат 6:0.

28 март, четвъртък, 15:30 часа, Две могили – Лудогорец U14 II – Филип Тотю (Две могили)

След победата на "орлетата“ с 2:0 срещу отбора от Две могили в мач от II кръг в първенството на зона Русе за деца, сега двата тима отново предстои да се срещнат. Този път "зелените“ предстои да гостуват на своя съперник.

30 март, събота, 10:30 часа, София – Лудогорец U17 – Национал (София)

Едноличните лидери в Елитната група U17 от Лудогорец предстои да гостуват на деветите във временното подреждане от Национал. В предишния шампионатен сблъсък, игран в програмата от V кръг, "зелените“ писаха отличен 6:0 на своя столичен съперник. Трима от футболистите на Лудогорец U17 загряват за предстоящата среща като част от националния отбор на България до 17 години в елитен кръг в Румъния.

30 март, събота, 12 часа, София – Лудогорец-жени – София лейдис (София)

Момичетата на старши треньора Елена Пеева все още нямат постигната победа след четири изиграни срещи през пролетния дял от Държавното първенство за жени. "Орлиците“ ще преследват своите първи три точки именно в предстоящия мач с петите в таблицата от Севлиево лейдис.

31 март, неделя, 13 часа, Шумен – Лудогорец U13 – Атлетик (Шумен)

"Орлетата“ на Емил Георгиев ще пазят първото си място в Зоналната група на първенството за деца в подготвителна група. На пътя им в неделя се изпречват съперниците от Атлетик (Шумен), които заемат предпоследното, осмо място. В предишната среща между двата тима, играна от програмата на IV кръг, "зелените“ се наложиха с категоричния резултат 6:0 срещу опонентите.

31 март, неделя, 17 часа, Плевен – Лудогорец II – Спартак (Плевен)

Дубълът на Лудогорец предстои да гостува на Спартак (Плевен) в мач от XXVI кръг във Втора професионална лига. Две места делят двата тима във временното подреждане, като разградчани заемат девета позиция с актив от 36 точки, а съперниците са седми с две точки преднина.

  Сподели
75