Барби, доверие се печели, а не се дава


Н. Гавазов

Барби, доверие се печели, а не се дава

Продължават коментарите относно избора на президент на БФС.

Интересен пост се появи в профила на акаунта от Фейсбук Luann Twombly, който обяснява загубата на Димитър Бербатов в изборите за президент на БФС.

Ето какво пише въпросният потребител:

"Барби, това, че си бил голяма звезда не означава, че можеш да станеш ръководител. И не ти дава основание само по себе си да претендираш за най-високия пост в българския футбол. А още по-малко да се афишираш от добрите сили.

Нямаш и един ден трудов стаж след края на кариерата си, не си изпълнявал никакви функции във футбола, а искаш  директно да станеш президент на БФС.

Как водещите президенти на клубове като Домусчиев, Ганчев, Сираков, собствениците на Черно море, Славия, Ботев (Пд), Локо (Пд), Арда, ЦСКА 1948 и останалите да поверят футболния си бизнес в ръцете на абсолютен аматьор като участие в управлението на най-популярната игра, какъвто е Барби? Който за разлика от тях не е дал и една стотинка за футбола. Но претендира да бъде спасител!

Не става така.  Доверие се печели, а не се дава.

Освен това Барби се опита да победи служебно, с помощта на държавата. Той не излизаше от кабинета на Гела с молби да бъде инсталиран начело на БФС.

А забравихте ли как деца бяха закарани да хвърлят домати по Базата в Бояна? Барби влияеше на процесите, като три години насъскваше феновете и призоваваше за безредици. Така се стигна до погромите преди мача срещу Унгария, а след тях се оказа, че човек от екипа на Барби е организатор на "протеста".

А кои олигарси са зад теб, Барби?

Впрочем, това вече няма значение. Сметката бе платена на 15 март. Честито!".

Напомняме, че по-рано фенове на ЦСКА – София благодариха на Бербатов за участието му в изборите за президент на БФС.

  Сподели
358