Двама от Черно море аут за мача с ЦСКА


Н. Гавазов

Двама от Черно море аут за мача с ЦСКА

Наставникът на Черно море Илиан Илиев определи група от 21 футболисти за мача с ЦСКА 1948 от 25-ия кръг наefbet Лига. От нея заради наказание за натрупани жълти картони отпадна Пабло Гарсия. Аут е още Мартин Дичев.

Срещата между "моряците“ и столичани е в петък, 15 март от 18:45 часа на стадион "Тича“ и ще бъде ръководена от Станимир Тренчев. Негови помощници ще са Димитър Русев и Марио Данаилов, а четвърти рефер ще е Венцислав Митрев. За системата ВАР ще отговаря Радослав Гидженов с асистент Георги Стамболджиев.

Цената на билетите за срещата е 12 лева и се продават в мрежата на Ивентим. В деня на мача те ще могат да се купуват от касите на стадион "Тича“, които отварят в 16 часа.

Групата: Иван Дюлгеров, Християн Славков, Цветомир Панов, Живко Атанасов, Виктор Попов, Даниел Димов, Росен Стефанов, Влатко Дробаров, Дани Мартин, Васил Панайотов, Мишаел Алвес, Мазир Сула, Берк Бейхан, Николай Златев, Андреас Калкан, Мартин Милушев, Едгар Пашеко, Илиан Илиев, Уеслен Жуниор, Атанас Илиев, Исмаил Иса.

  Сподели
96