Локо Пловдив удари Хебър в мач със 7 гола


FUTBOL-TV

Локо Пловдив удари Хебър в мач със 7 гола

Локомотив Пловдив продължи със солидното си представяне в Първа лига. “Черно-белите" извоюваха шеста поредна победа в първенството. Пловдивчани спечелиха като гости на Хебър с 4:3 и след победата са на първо място във временното класиране.

Двубоят започна с минута мълчание в памет на загиналите феновете на Левски в автомобилна катастрофа.

Локомотив повече още в 3-ата минута. Ангел Лясков намери Георги Минчев в наказателното поле, той подаде към Джовани Бариани, който шутира за 0:1. В 12-ата минута домакините изравниха. Георги Николов се възползва от неразбирателство в задни позиции и се разписа за 1:1. В 18-ата минута “зелените" стигнаха до пълен обрат. Мазан асистира на Николов, който отбеляза второто си попадение в срещата. Головото шоу продължи в 25-ата минута. Тогава Локомотив направи 2:2 чрез Калоян Костов, който с мощен шут прати топката във вратата на Хебър. В 37-ата минута Евандро се озова на добра позиция, преодоля стража на “зелените" и подаде към Бабакар Дион, който не сбърка за 2:3. В 44-ата минута Георги Николов отбеляза третото си попадение за 3:3. Секунди по-късно влезлият като резерва Ефе Али отново даде аванс на Локомотив. Той се разписа с глава след статично положение.

През втората част нови попадения не паднаха, като пловдивчани на няколко пъти застрашиха вратата на Хебър. Най чистото положение дойде в 84-ата минута – Петър Андреев остана очи в очи с Игонен, но не можа да го преодолее,

  Сподели
284