Миньор и ЦСКА си разделиха по точка (видео)


.

Миньор и ЦСКА си разделиха по точка (видео)

Отборите на Миньор Перник и ЦСКА не успеха да излъчат победител помежду си и завършиха при резултат 0:0 в двубой от 25-ят кръг на родната ни "А" Професионална футболна група. През първите 20 минути на среща гоститее осъществяваха натиск и владееха повече топката от своя противник, но не успяха в завършваща фаза. В 23-та минута при опасна контраатака на Миньор, Петров навлезе отляво, и центрира към Любомир Витанов, вместо да отправи удар, но и Витанов от своя стана също не успя да отправи такъв по посока вратата на ЦСКА. 

В първата минута на втората част Спас Делев изведе в добра позиция в наказателното поле Румен Трифонов, който отправи опасен удар, но Иванов успя да боксира, след което топката срещна напречната греда и излезе в корнер. Две минути по-късно Мишел Платини отправи и опасен и много труден удар, който беше отразен от стража на Миньор, но все пак продължи към вратата, и защитник на домакините изчисти в последния момент пред гол линията. В 55-та минута Костадин Стоянов отдясно опита хитро да прокара топката, но защитник на Миньор отново изчисти от гол линията, след което топката попадна на главата на Гранден, чийто удар обаче беше блестящо спасен от Ивайло Иванов.

Така ЦСКА остана на 3-а позиция с 48 точки и вече изостава на 7 от лидера Литекс, докато Миньор е на 8-о място с 38 точки от 25 изиграни мача.

Видео: Тук

  Сподели
91