Берое и ЦСКА няма да се победят в Стара Загора


FUTBOL-TV

Берое и ЦСКА няма да се победят в Стара Загора

Берое - ЦСКА
Стадион: "Берое", Стара Загора
Дата: 25.02.2017г.
Час: 15:00
Съдия: Драгомир Драганов


ЦСКА гостува на Берое в Стара Загора в среща от 21-ия кръг на Първа лига. "Армейците" стартираха отлично полусезона, надделявайки с 2:0 при визитата си на Черно море и това донесе доста сериозно самочувствие (нещо, което липсваше през миналия полусезон) на играчите в червени екипи. Берое обаче също стартира календарната година по отличен начин. "Зелено-белите" разгромиха с 4:0 като гости Дунав. Прогнозата на Futbol-tv и Futbolbet за предстоящия двубой е за знак - Х.

В лагера на ЦСКА цари оптимизъм след успеха над Черно море. Добрите новини се допълват и от това, че двете нови попълнения Кевин Меркадо и Фернандо Каранга вече са картотекирани и попадат в групата за мача. И двамата не взеха участие при победата над "моряците", тъй като от треньорския щаб изчакваха жълтите им карти. Сега обаче всичко е наред и не е изключено и двамата да дебютират. Все пак - очакванията са да останат на пейката и да се появят в игра след почивката.

Една от малкото промени в стартовия състав на ЦСКА се очаква да бъде Кирил Десподов. Играчът бе с основна заслуга за победата над Черно море преди седмица. Бившият играч на Литекс се появи като резерва в последните минути и веднага раздвижи играта на отбора, помагайки и за двата гола. Все пак Десподов може и да остане на пейката, тъй като през седмицата бе част от лагера на националния отбор. Георги Китанов, Божидар Чорбаджийски, Антон Недялков, Никола Колев, Стойчо Атанасов и Александър Георгиев също бяха заети с различните национални гарнитури, но на този етап няма информация за травми.

Другата отлична новина е, че Станислав Манолев, Кристиян Малинов и Ангел Лясков са напълно възстановени и тренират наравно с останалите си съотборници в ЦСКА. Тримата лекуваха травми, като пропуснаха заключителната част от подготовката, но треньорът Стамен Белчев вече може да разчита на тях. От тях се очаква единствено Манолев да стартира като титуляр, заменяйки Дюлгеров. Последният се представя все по-добре, когато получава шанс за изява, но на този пост треньорският щаб разчита на Манолев за титулярното място.

Трима футболисти на Берое ще пропуснат предстоящата среща с ЦСКА. Старши-треньорът Ферарио Спасов няма да може да разчита на контузените Георги Божилов, който е юноша на ЦСКА, както и на Радослав Кирилов. Защитникът Венци Василев пък е наказан и също пропуска двубоя под Аязмото.

Безспорно най-голямата опасност за вратаря на ЦСКА Георги Китанов ще бъде Антон Карачанаков. Бившият играч на ЦСКА се намира в отлична форма и освен това има огромното желание да се разпише именно във вратата на "армейците". "Ще дадем максимума. Нека първо да вкарам гол, а след това всички ще видят как ще се зарадвам. За мен Берое е един от качествените отбори у нас. Добър стадион, добър град, добра публика", заяви Карата преди мача срещу столичани.





Последни 5 изиграни срещи:

Берое:

29 януари Берое - Уфа 0:2 (Приятелска среща)
01 февруари Берое - Зирка 3:2 (Приятелска среща)
06 февруари Берое - Несебър 4:0 (Приятелска среща)
10 февруари Берое - Локомотив ГО 1:1 (Приятелска среща)
17 февруари Дунав - Берое 0:4 (Първа лига)

ЦСКА:

30 януари ЦСКА - Динамо Киев 2:2 (Приятелска среща)
01 февруари Сувон Блууингс - ЦСКА 4:0 (Приятелска среща)
03 февруари Сьондерийске - ЦСКА 1:0 (Приятелска среща)
11 февруари ЦСКА - Шкендия 8:1 (Приятелска среща)
19 февруари Черно море - ЦСКА 0:2 (Пръва лига)


Досегашни срещи:

Берое - ЦСКА

98 срещи
10 победи за Берое
22 равенства
66 победи за ЦСКА
Голова Разлика: 229:80 за ЦСКА


ПРОГНОЗА: БЕРОЕ - ЦСКА 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
333