Саня няма намерение да напуска Сити


Н. Гавазов

Саня няма намерение да напуска Сити

Десният защитник на Манчестър Сити Бакари Саня няма намерение да напуска клуба след края на сезона. През по-голяма част от миналата година Бакари буквално търгуваше с Арсенал за нова сделка, но така и не получи предложение, което да го устройва във финансов план. За сметка на това французинът остана удовлетворен от офертата на шампиона и не се поколеба д подпише тригодишен договор с "гражданите". Единственият минус на този вариант се разкри по-късно.

Оказа се, че 32-годишният Саня не успя да измести Пабло Сабалета от стартовия състав и бранителят може да се похвали само с осем проведени мача за Сити в рамките на Висшата лига. В тази връзка в английската преса от петък се появиха слухове, че Саня се замисля за смяна на клуба, като интерес към него проявява Рома.

Оказва се, че тази информация е далече от истината - Бакари няма нищо напротив да изпълни договора си с Манчестър Сити, освен това Рома няма никакво намерение да осигури сегашната заплата на играча в размер на 100 000 паунда на седмица, което очевидно е основен мотив в желанието на Саня да изпълни ангажиментите си към един или друг отбор.

 

  Сподели
151