Челси ще си тръгне само с точка от Лофтъс Роуд


П. Пенков

Челси ще си тръгне само с точка от Лофтъс Роуд

КПР - Челси
Стадион: "Лофтъс Роуд", Лондон
Дата: 15.09.2012г.
Час: 17:00
Съдия: Андре Маринър

Челси гостува на Куинс Парк Рейнджърс в среща от четвъртия кръг на английската Висша лига. Домакините все още нямат победа след старта на кампания, като до момента имат само 1 спечелена точка. Тя беше извоювана във втория кръг, когато Обръчите гостуваха на Норич Сити, като срещата завърши при равенство 1:1. Седмица по-рано, в пилотния кръг, Куинс Парк претърпя тежко домакинско поражение с 5:0 от Суонзи Сити. На 1-ви този месец съставът на Марк Хюз претърпя втортото си поражение от началото на сезона, като загуби с 3:1 гостуването си на Манчестър Сити. Единствената победа на тима в периода от старта на Висшата лига досега беше на 28-ми август, когато Куинс Парк Рейнджърс спечели с 3:0 над Уолсол и продължи участието си в Купата на Лигата.

Самба Диаките ще бъде единственият отсъстващ от състава на домакините за този мач, тъй като полузащитника страда от депресия. Марк Хюз вероятно ще заложи на схема с 5 играча в средата на терена, като Боби Замора ще води атаката на Обръчите.

Съставът на Челси има пълек актив от 9 точки след първите 3 изминали кръга от Висшата лига. Първата победа на лондончани беше при гостуването им на Уигън Атлетик с 2:0. Седмица по-късно сините записаха домакински успех с 4:2 над новака Рединг, а преди паузата за световните квалификации, съставът на Роберто Ди Матео надигра с 2:0 Нюкасъл на "Стамфорд Бридж". Единстеният неуспех за лондончани беше в Суперкупата на Европа, след като Атлетико Мадрид спечелиха трофея с 4:1 срещу Челси.

Ашли Коул остава под въпрос за мача с Куинс Парк Рейнджърс. Джон Тери също остава под въпрос, след като получи контузия в квалификацията с Молдова, която му попречи да вземе участие срещу Украйна. Ако Коул и Тери не могат да се появяват в игра, то вероятно ще бъдат заместени от Райън Бертранд и Гари Кейхил. Марко Марин продължава да лекува контузия, която все още му пречи да направи дебюта си с фланелката на лондончани.

Прогноза: Куинс Парк Рейнджърс - Челси 2:2

Последни 5 изиграни срещи:

КПР:

11 август Аугсбург - КПР 2:2 (Приятелска среща)
18 август КПР - Суонзи 0:5 (Висша лига)
25 август Норич - КПР 1:1 (Висша лига)
28 август КПР - Уолсъл 3:0 (Купа на Лигата)
01 септември Манчестър Сити - КПР 3:1 (Висша лига)

Челси:

12 август Челси - Манчестър Сити 2:3 (Къмюнити Шийлдс)
19 август Уигън - Челси 0:2 (Висша лига)
22 август Челси - Рединг 4:2 (Висша лига)
25 август Челси - Нюкъсъл 2:0 (Висша лига)
31 август Челси - Атлетико Мадрид 1:4 (Суперкупа на Европа)

Досегашни срещи:

КПР - Челси

37 срещи
9 победи за КПР
13 равенства
15 победи за Челси
Голова Разлика: 52:45 за Челси

Коефициенти от bet365:
КПР - 4.50
Равен - 3.50
Челси - 1.83

Коефициенти от Offsidebet:
КПР - 4.50
Равен - 3.50
Челси - 1.75

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
159