Бербатов се съгласи на двойно намаление на заплатата


Н. Гавазов

Бербатов се съгласи на двойно намаление на заплатата

Нападателят на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов ще премине във Фулъм за сумата от 5 милиона паунда, научи FUTBOL TV от свой източник. Както е известно, вчера получихме информацията, че трансфера на българина е на стойност 4 милиона евро, но съобщението е базирано на предварителните разговори между двата клуба.

Също така стана ясно, че нападателя няма да получава по 110 000 паунда на седмица както писа тази сутрин The Sun, а два пъти по-малко - 55 000 в британска валута, което е било задължително условие от страна на Фулъм да приеме изгнаника, който по-рано тази седмица отклони оферти от Фиорентина и Ювентус.

Все още не е ясно какви са резултатите от медицинските изследвания на Бербатов. По всичко изглежда, че българина е съгласувал личните си условия с „котиджърсите" и сега остава само да сложи подписа си под договор с лондонския клуб, но това ще стане ясно едва след като се разбере дали е издържал тестовете.

Снощи се появи информация, че Митко вече е играч на Фулъм, но FUTBOL TV напомня на читателите си, че тази информация не е потвърдена официално от нито един от клубовете и не отговоря на истината до момента, в който българина не сложи подписа си под договор с новия клуб.

  Сподели
139