Канарчетата едва ли ще затруднят Тотнъм


П. Пенков

Канарчетата едва ли ще затруднят Тотнъм

Норич - Тотнъм
Стадион: "Кероу Роуд", Норич
Дата: 27.12.2011г.
Час: 21:30
Съдия: Майкъл Оливър


В последна среща от 18-я кръг от английската Висша лига, Норич Сити и Тотнъм излизат в сблъсък един срещу друг на стадион "Кероу Роуд", графство Норфолк. Новаците се изкачиха до 11-та позиция във временното класиране, след като записаха добри мач в последните няколко кръга от Висшата лига. Преди две седмици съставът на Пол Ламбърт регистрира петата си победа от началото на кампанията, надигравайки с 4:2 у дома Нюкасъл Юнайтед, като това беше сериозен успех, поради добрата форма, в която се намират свраките. След тази среща канарчетата спечелиха по точка от двете си поредни гостувания - срещу Евертън и срещу Уулвърхемптън.

За разлика от всички други отбори от първенството, Норич Сити имаше пълна една седмица за възстановяване преди предстоящата им срещу с Тотнъм, поради което състава няма проблеми с новоконтузени играчи. Кайл Ноутън няма да бъде на разположение, след като получи петия си жълт картон от началото на сезона, а Елиът Уорд и Джеймс Воан са аут, поради контузии. Ритчи де Лает пък остава под въпрос за срещата.

Тотнъм все още не е изиграл двубоя си от 18-я кръг от Висшата лига, но освен това след изиграването му шпорите отново ще са с мач по-малко от противниците му, поради което лондончани имат реален шанс да се приблежат до втората позиция, която в момента се заема от червените дяволи. Това можеше да се случи още през този кръг, ако съставът на Хари Реднап не беше загубил гостуването си на Стоук Сити преди две седмици. След това поражение, което беше под номер 3 за тима от началото на сезона, Хотспър постигнаха трудна победа с 1:0 над Съндърланд през собствена публика на "Уайт Харт Лейн". По време на междинния 17-ти кръг Тотнъм позволи на градския си съперник Челси да се доближи максимално до третата позиция, след като двата отбора си поделиха по точка, след равенство 1:1.

Рафаел ван дер Ваарт страда от разтежение, като вероятно няма да бъде рискувано с физическото му състоянието, въпреки че съотборника му Джермейн Дефо също не е напълно готов за игра. Пиенар и Павлюченко ще се борят за титулярни позиции, докато Ледли Кинг, който игра в последните два мача на тима, ще бъде оставен на резервната скамейка.

Прогноза: Норич Сити - Тотнъм 1:2

Последни 5 изиграни срещи:

Норич:


26 ноември Норич - КПР 2:1 (Висша лига)
03 декември Манчестър Сити - Норич 5:1 (Висша лига)
10 декември Норич - Нюкасъл 4:2 (Висша лига)
17 декември Евъртън - Норич 1:1 (Висша лига)
20 декември Уулвърхемптън - Норич 2:2 (Висша лига)

Тотнъм:

03 декември Тотнъм - Болтън 3:0 (Висша лига)
11 декември Стоук Сити - Тотнъм 2:1 (Висша лига)
15 декември Шамрок Роувърс - Тотнъм 0:4 (Лига Европа)
18 декември Тотнъм - Съндърланд 1:0 (Висша лига)
22 декември Тотнъм - Челси 1:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Норич - Тотнъм

40 срещи
11 победи за Норич
12 равенства
17 победи за Тотнъм
Голова Разлика: 64:48 за Тотнъм


Коефициенти от bet365:
Норич - 4.50
Равен - 3.60
Тотнъм - 1.80

Коефициенти от Offsidebet:

Норич - 4.33
Равен - 3.50
Тотнъм - 1.80

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
189