Сити: Смяната на Тевес с Лавеци - това са само слухове


Н. Гавазов

Сити: Смяната на Тевес с Лавеци - това са само слухове

Асистентът на мениджъра на Манчестър Сити Роберто Манчини - Фаусто Салсано категорично отрече спекулациите за възможна смяна на Карлос Тевес с нападателя на Наполи Езекиел Лавеци. Специалистът допълни също така, че се отнася с голямо уважение към италианския отбор, който е съперник на „гражданите" в турнира Шампионска лига.

"Както и Наполи, сега ние сме съсредоточени изцяло върху нашия следващ съперник в националното първенство. Но мога да кажа, че се отнасяме с голямо уважение към Наполи. Позната ни е добре атмосферата на „Сан Паоло", където предстои да се срещнем в Шампионска лига и знам, че там няма да ни никак лесно. Що се отнася до Балотели, той се намира в прекрасна форма, а относно слуховете, ние смятаме, че той е важен играч за Сити и всички се надяваме, че Марио ще остане още дълго време тук", заяви за Radio Kiss Kiss Салсано.

„Предполагаемата смяна на Тевес с Лавеци? Това са само слухове, които на всичкото отгоре са смешни. Карлос е играч на Сити - поне до лятото. А слуховете за Лавеци остават в сферата на празните приказки. Към дадения момент нямаме намерение да подписваме с Езекиел", допълва асистентът на Манчини.

 

  Сподели
124