Постекоглу: За нас бе важно да играем добре срещу Ман Сити


Н. Гавазов

Постекоглу: За нас бе важно да играем добре срещу Ман Сити

Мениджърът на Тотнъм Анж Постекоглу нарече поражението с 0:2 от Манчестър Сити във вторник най-лошото преживяване в треньорската му кариера.

"Това бе може би най-лошият ми опит като старши -треньор във футбола.

Когато разбрах грешката си за това каква ще бъде атмосферата и как ще се почувстват хората, се почувствах притеснен. Помислих си "Какво ще стане, ако Манчестър Сити, най-добрият отбор в света, който смазва опонентите си доста лесно, ни победи ?Макар и да играем толкова добре, колкото можем?

Избивам в студена пот, когато си помисля, че хората поставят под въпрос моята почтеност и почтеността на тези, с които работя.

Дори когато гледах отново мача, коментаторът каза по време на предаването: "О, Тотнъм наистина се старае“.

Смешно ви е, но това са 26 години от моя живот. Преди всичко хората трябва да знаят, че обичам тази игра. Ако претърпяхме голямо поражение, каквото Манчестър Сити може да ни нанесе, не бих искал да мисля че хората се съмняваха как съм подготвил отбора.

Имах нужда от момчетата и за тяхна чест те играха страхотен футбол онази вечер. Това бе важно за нашия футболен клуб. В противен случай щеше да хвърли сянка върху нашия футболен клуб. Не мисля, че някой може да каже, че победата бе лесна за Манчестър Сити.

Мачът можеше да се развие по съвсем различен начин, въпреки факта, че Манчестър Сити си бе Манчестър Сити“, заяви Постекоглу.

  Сподели
103